x

Objednávky přijaté ve dnech 5.12.2018 - 23.12.2018 mají prodlouženou lhůtu pro vrácení/výměnu do 7.1.2019.

Veškeré osobní údaje, které jsou prodávajícímu sděleny, nebudou bez souhlasu kupujícího poskytnuty třetím osobám ani jiným subjektům, vyjma případů nutných k realizaci kupní smlouvy na základě těchto VOP,  a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Kupující  odesláním objednávky uděluje prodávajícímu, společnosti Devilmoda se sídlem ve Svidníku, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů poskytnutých v rozsahu jméno, adresa, datum narození, telefon a emailové spojení, a to na dobu 10 let od odeslání objednávky. Tyto údaje slouží především pro splnění kupní smlouvy, usnadnění objednávek kupujícího v budoucnu a kontrolu věku zákazníka. Prodávající, jakožto zpracovatel osobních údajů, je zároveň jejich správcem a získané osobní údaje budou zpracovány bezpečnou formou zamezující jejich zneužití.  Kupující může kdykoliv požádat o jejich změnu či vymazání e-mailem. Své údaje může kupující měnit na internetových stránkách www.devilmoda.cz v sekci „Váš účet“.

Kupující vstupem na webové stránky www.devilmoda.cz souhlasí s ukládáním tzv. cookies a pixelových tagů v jeho počítači.

DALŠÍ PRÁVA A POVINNOSTI SMLUVNÍCH STRAN:

Kupující nabývá vlastnictví ke zboží zaplacením celé kupní ceny zboží.

Prodávající není ve vztahu ke kupujícímu vázán žádnými kodexy chování ve smyslu ustanovení § 1826 odst. 1 písm. e) občanského zákoníku.

K mimosoudnímu řešení spotřebitelských sporů z kupní smlouvy je příslušná Česká obchodní inspekce, se sídlem Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČ: 000 20 869. Pro případné řešení mimosoudních sporů mezi e-shopem Devilmoda.cz a Kupujícím lze kontaktovat subjekt mimosoudního řešení sporu, kterým je například Česká obchodní inspekce.