x

Vážení zákazníci, oznamujeme vám, že z důvodu vytíženosti přepravních společností se doba doručení zásilek může prodloužit o 2-3 pracovní dni. Zásilky se v tomto období budou doručovat pouze přepravní společností Zásilkovna. Za pochopení děkujeme.

Veškeré osobní údaje, které jsou prodávajícímu sděleny, nebudou bez souhlasu kupujícího poskytnuty třetím osobám ani jiným subjektům, vyjma případů nutných k realizaci kupní smlouvy na základě těchto VOP,  a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Kupující  odesláním objednávky uděluje prodávajícímu, společnosti Devilmoda se sídlem ve Svidníku, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů poskytnutých v rozsahu jméno, adresa, datum narození, telefon a emailové spojení, a to na dobu 10 let od odeslání objednávky. Tyto údaje slouží především pro splnění kupní smlouvy, usnadnění objednávek kupujícího v budoucnu a kontrolu věku zákazníka. Prodávající, jakožto zpracovatel osobních údajů, je zároveň jejich správcem a získané osobní údaje budou zpracovány bezpečnou formou zamezující jejich zneužití.  Kupující může kdykoliv požádat o jejich změnu či vymazání e-mailem. Své údaje může kupující měnit na internetových stránkách www.devilmoda.cz v sekci „Váš účet“.

Kupující vstupem na webové stránky www.devilmoda.cz souhlasí s ukládáním tzv. cookies a pixelových tagů v jeho počítači.

DALŠÍ PRÁVA A POVINNOSTI SMLUVNÍCH STRAN:

Kupující nabývá vlastnictví ke zboží zaplacením celé kupní ceny zboží.

Prodávající není ve vztahu ke kupujícímu vázán žádnými kodexy chování ve smyslu ustanovení § 1826 odst. 1 písm. e) občanského zákoníku.

K mimosoudnímu řešení spotřebitelských sporů z kupní smlouvy je příslušná Česká obchodní inspekce, se sídlem Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČ: 000 20 869. Pro případné řešení mimosoudních sporů mezi e-shopem Devilmoda.cz a Kupujícím lze kontaktovat subjekt mimosoudního řešení sporu, kterým je například Česká obchodní inspekce.